skip to Main Content

logo clubcambra

Experimenta a…

La Llotja de Mar

Viu una experiència única i recorre els salons que han estat testimoni de la història de Barcelona

16 d’abril

09.30 h

La Llotja de Mar

Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

Vols caminar sobre el terra on es va gestar el primer banc públic de Catalunya?

O conèixer el saló que va ser la seu de la Borsa de Barcelona?

T’obrim les portes de La Llotja de Mar

Endinsa’t en una màquina del temps que et farà viatjar del gòtic al modernisme català, passant pel neoclassicisme fins a l’estil renaixentista.

Entra a les sales on van estudiar Gaudí i Picasso. Camina sobre el terra on es va gestar el primer banc públic de Catalunya i deixa’t portar per l’imponent Saló de Contractacions, saló que va ser construït durant l’època medieval i va ser testimoni de la primera òpera representada a la Península Ibèrica.

La Llotja de Mar, de gran riquesa cultural i artística és, també, la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consolat de Mar.

Acabarem la visita amb un cafè-networking.
T’hi esperem!

Visita guiada gratuïta
exclusiva per als socis del Club Cambra

Dades de l'assistent

(*) Camps Obligatoris

Seguretat i GDPR

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679). Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Gestió de la seva adhesió a Inspira't X Digitalitzar-te i possibilitar la seva participació als diferents actes, jornades o activitats organitzats, o l’adhesió a una determinada comunitat. Enviament de comunicacions relacionades amb Inspira't X Digitalitzar-te. Legitimació: El consentiment manifestat amb el seu registre a Inspira't X Digitalitzar-te i tot el procés d’inscripció i un interès legítim de publicitar les activitats, respecte a l’enviament de comunicacions. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Si desitja ampliar la informació a propòsit del tractament de les seves dades, o bé exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament o portabilitat de les seves dades, pot accedir a les nostres

Esperi un moment

Back To Top