skip to Main Content
SOCIS

Premium Numbers

Fundada l’any 2001 com a operador de telecomunicacions i inscrita en la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), Premium Numbers s’ha consolidat com un proveïdor líder en solucions de telecomunicacions per a empreses, realitzant labors de consultoria per a millorar i optimitzar les infraestructures tecnològiques dels seus clients, satisfent les seves demandes en món empresarial cada vegada més interconnectat.

Ajudem a empreses amb tecnologia basada en Telefonia IP, Centraleta Virtual, Línies telefòniques, SMS massius, Click to Call…

Premium Numbers neix amb la idea d’aportar valor als nostres clients, a través de solucions avançades i innovadores, establint relacions sòlides i duradores amb els nostres clients i nostres partners.

Oferim total garantia a tots els nostres clients en el funcionament dels nostres serveis, amb un alt nivell de qualitat i un excel·lent servei tècnic i d’atenció al client.

El valor afegit de Premium Numbers radica en el continu compromís amb la innovació i en la cerca de l’excel·lència i la satisfacció del client.

Oferim solucions no-paquetizadas, adaptades mitjançant una anàlisi individual de cadascuna de les necessitats dels nostres clients.

Que oferim

Oferim solucions avançades de comunicació, com ara VoIP, CallCanter, integració CRM, Cobertura integral (internet, fibra, mòbil, IP…), bots etc., totes d’elles millorades gràcies a l’ús de tecnologies d’última generació, incloent-hi tecnologies IA.

El nostre equip humà treballa per a garantir l’èxit dels nostres clients, oferint assessorament personalitzat i suport tècnic disponible les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

Construïm relacions sòlides basades en la confiança i la integritat. Actuem amb transparència i honestedat en cada interacció, establim associacions duradores amb els nostres clients i socis.

Back To Top