skip to Main Content
SOCIS

NetSense

Netsense és una consultora de comunicació digital enfocada a grans companyies, especialment del sector real estate, banca, salut i entitats sense ànim de lucre, a les quals acompanyem en diferents àmbits del món digital.

Ajudem a les grans empreses a assolir l’èxit a Internet gràcies al disseny d’estratègies digitals personalitzades i flexibles des de fa més de 14 anys. Vam néixer al Maig del 2010 de la mà de dues sòcies fundadores la Cristina Singla i la Lorena van den Berg. Amb una ja àmplia trajectòria en l’àmbit digital vam voler fer un salt per poder decidir sobre les estratègies a seguir amb més autonomia.

La nostra missió és acompanyar a les empreses en la digitalització, ajudant a assolir l’èxit a través dels canals digitals mitjançant estratègies que permetin arribar als objectius de cada empresa: des de la creació d’una marca o la digitalització de la que ja tenim, fins a la creació dels principals actius digitals (web, xarxes socials, newsletter) i  la comunicació i el màrqueting digital tant per captació com per posicionament de marca o producte.

A Netsense atresorem casos d’èxit a tots els sectors en què treballem, amb un alt grau de satisfacció dels nostres clients. Això ens permet construir relacions recurrents i a llarg termini amb les companyies amb què treballem, i ens dóna credibilitat als serveis que prestem.

Hem treballat en grans projectes digitals de molta complexitat per grans companyies de sectors molt diferenciats.

Que oferim

  • Estratègia digital. Des de consultoria d’alt valor estratègic fins a assessories més puntuals com a estratègia a les xarxes socials o anàlisi de benchmarking
  • Construcció de portals web. Comptem amb àmplia experiència en el disseny i desenvolupament de portals complexos amb integració de sistemes (CRM, ERP…) amb un enfocament molt marcat en usabilitat i disseny.
  • Social media. Som especialistes en estratègia, disseny i community management a xarxes socials.
Back To Top