skip to Main Content
SOCIS

Neoelectra Energía

Neoelectra Energia és una comercialitzadora independent d’energia centrada exclusivament en serveis de gestió energètica per a la indústria i la pime de tots els sectors. Gràcies a la seva especialització i la capacitat de generació energètica de la seva matriz, Grup Neoelectra, facilita a empreses i organitzacions assessorament personalitzat i solucions de subministrament d’energia elèctrica, gas natural i drets d’emissió de CO2 (EUAs) millorant la seva eficiència i competitivitat.

Neoelectra Energia destaca per la seva flexibilitat; tant en la durada del contracte de subministrament com en la possibilitat de canvi d’índex segons conveniència en cada moment, incloent la cobertura a preu fix de subministraments indexats i la possibilitat de tarifa plana.

Neoelectra Energia forma part de Grup Neoelectra, gestor i productor d’energia amb 215 MW de potència instal·lada en 17 plantes, capacitat de generació d’electricitat de 1.200.000 MW / any; 800.000 MW / any d’energia tèrmica i 1,2 TW / any de gas natural.

La missió principal de Neoelectra Energia és oferir un servei personalitzat i flexible, a mida de cada tipus de negoci.

Neoelectra Energia ofereix diferents opcions de subministrament d’energia en funció de les necessitats específiques de cada indústria i pime: des de assessorament per aplicar la tarifa més adequada fins a la formalització de contractes PPA, passant pel desenvolupament de projectes fotovoltaics i de contractes elèctrics d’autoconsum amb compensació d’excedents i servei de ‘moneder virtual’. Tot això, subministrant energia elèctrica amb garantia renovable i accés a l’obtenció de certificats de Garanties d’Origen (GdO), el certificat que emet la CNMC per garantir l’origen renovable de l’energia utilitzada.

En el camp dels gasos renovables, Grup Neoelectra analitza projectes de producció i subministrament d’hidrogen (H2), biogàs i biometà que facilitaran l’accés a aquestes energies renovables a la indústria i l’obtenció dels GdO corresponents.

Neoelectra Energia pertany a Grup Neoelectra, grup empresarial especialitzat en solucions energètiques eficients per a la indústria. Diversificat en serveis i especialitzat en el client industrial, Grup Neoelectra gestiona actius de cogeneració, biomassa i recuperació de CO2 alimentari, amb solucions energètiques eficients (electricitat, calor, vapor, aigua, CO2, back-up energètic), serveis industrials i comercialització d’energia i gas per a indústria.

El ser una comercialitzadora independent pertanyent a un grup empresarial permet a Neoelectra Energia convertir-se en el partner més àgil i complet del sector. La seva flexibilitat permet grans estalvis als seus clients, tant en la durada del contracte de subministrament com en la possibilitat de canvi d’índex segons l’opció més convenient en cada moment, incloent la cobertura a preu fix de subministraments indexats i la possibilitat de tarifa plana. Això afavoreix a l’eficiència i competitivitat dels nostres clients, que converteixen la seva factura energètica en una avantatge davant la competència.

Què oferim?

  • Subministrament d’energia elèctrica: en funció de les necessitats específiques de cada indústria i pime: assessorament, formalització de contractes PPA, desenvolupament de projectes fotovoltaics, contractes elèctrics d’autoconsum amb compensació d’excedents i servei de ‘moneder virtual’, assessorament en la generació de Certificats d’Estalvi Energètic (CAE).
  • Gas natural: Com a comercialitzadora de gas natural, compta amb actius de cogeneració pròpia del Grup que li permeten proporcionar gas natural a preus molt competitius a través de contractes fixes o indexats a MIBGAS o altres índexs de gas europeus (TTF).
  • Drets d’emissió de CO2: Neoelectra Energia comercialitza tant en SPOT com en Futurs de drets d’emissió de CO2, pel seu nom en anglès EUAs (European Allowance). Els drets d’emissió de CO2 són un instrument financer que permet l’emissió d’una tonelada mètrica de CO2 als participants en el EU-ETS. Al final de cada cicle de compliment, tots els participants de l’EU-ETS han de lliurar suficients EUA per cobrir totes les seves emissions d’aquell cicle.
Back To Top