skip to Main Content
SOCIS

Europass Teacher Academy

L’any 1992 es va fundar l’escola d’idiomes d’italià Europass a Florència. L’any 2010 vam realitzar el nostre primer curs Erasmus per a professors.

Vam ampliar el nostre abast més enllà de les fronteres organitzant els nostres cursos Erasmus inaugurals per a professors a Barcelona el 2016, la nostra sede principal a Espanya. El 2017, Europass Teacher Academy va obrir acadèmies adicionals a Berlín, Dublín i Atenes, amb 2.000 educadors. Més endavant European Academy of Creativity va expandirse a Valencia al 2021 i Madrid i Lisboa al 2023.

Ademés, hem participat com a socis a diferents projectes educatius com les “`Guidelines4Training” al 2020. Al 2022 vam començar a participar en altres projectes: Learning Out Loud (LOL), i ST.Art: Integrating Arts into Subjects for a Better Sustainable Quality of Education.

Per últim, aquest pasat 2023, vam llançar una plataforma dissenyada per facilitar les col·laboracions Erasmus: EuropassProjects Platform.

Oferim una àmplia oferta formativa d’alta qualitat que aborda les últimes tendències, metodologies i eines en ensenyament i aprenentatge. Som el soci de confiança i elecció per als professors que busquen millorar les seves habilitats i coneixements professionals.

Els nostres cursos estan orientats a la innovació, el benestar, les arts i la millora dels entorns escolars, amb un enfocament constant en les habilitats del segle XXI. Com que els nostres cursos es basen en la simplicitat i l’excel·lència, volem oferir una experiència simplificada i sense problemes, des del moment en què el participant s’inscriu a un dels nostres cursos fins al moment en què rep el certificat.

També oferim training per a empreses des de fa 30 anys sobre temes com management, creativitat, etc.

Europass ofereix una oportunitat única perquè els professors d’arreu del món puguin intercanviar les millors pràctiques, fer créixer el seu conjunt d’habilitats i descobrir estratègies innovadores d’ensenyament i aprenentatge per a un major rendiment i implicació dels estudiants.

Gràcies al nostre equip administratiu organitzat, eficient i flexible, proporcionem assistència i orientació als nostres participants en totes les etapes del projecte: des de la sol·licitud de la beca fins als documents finals d’Erasmus+.

Que oferim

Oferim cursos per a professors de qualitat, activitats culturals a la ciutat triada i acompanyament abans, durant i després del curs.

Back To Top