skip to Main Content
SOCIS

Coditramuntana

Coditramuntana és una empresa dedicada a la Transformació Digital per a grans empreses, Startups, Pimes, Fundacions i Associacions i Administració Pública, que desenvolupa tecnologia i projectes de programari a mida per a companyies en cada sector, com a Indústria, Educació, Esdeveniments, Salut, *Retail, Turisme i altres empreses del sector TIC.

Després de més de 10 anys d’experiència, des de la seva creació en 2013, ha aconseguit créixer fins als 50 enginyers altament capacitats i ha aconseguit una trajectòria sòlida en el mercat.

Actualment, acompanyem als nostres clients amb presència a nivell nacional i europeu. En aquest context, la nostra major fortalesa és la capacitat de construir equips distribuïts que responen a projectes en qualsevol lloc del món.

  •  Missió: Volem millorar la vida de les persones a través de la tecnologia, donant solucions creatives als problemes presents i anticipant-nos per a resoldre els reptes futurs.
  • Visió: Transformar la vida de les persones a través de la tecnologia i convertir-nos en una empresa líder en el mercat nacional, oferint solucions innovadores i personalitzades per als nostres clients en tota mena de sectors, des de Start-ups i Pimes fins a grans empreses i Administració Pública. Amb un enfocament humà i pròxim, busquem crear un ambient de treball estable i col·laboratiu per als nostres empleats, on puguin desenvolupar-se professionalment i créixer amb nosaltres, treballant en projectes rellevants i formant part d’un gran equip compromès i exigent.

Que oferim

IoT: En la nostra especialització en IoT, desenvolupem tecnologies per a tenir el control total de qualsevol maquinaria/hardware mitjançant aplicacions que operen amb connexions BLE i Wifi, gestionant tot des d’un eficient gestor de continguts a mida.

Oferim una integració sense problemes amb qualsevol dispositiu electrònic per a dur a terme interfícies versàtils, assegurant una connectivitat sense fissures.

La nostra proposta es centra en brindar a les empreses el poder de gestionar i monitorar els seus actius de manera remota. Des del control de maquinaria fins a la creació d’interfícies personalitzades, les nostres solucions IoT faciliten l’automatització i optimització de processos. A més, garantim la integració fluida amb qualsevol dispositiu electrònic, proporcionant una solució completa i adaptada a les necessitats específiques de qualsevol empresa.

En què tenim experiència: Indústria 4.0, Agricultura Intel·ligent (AgTech), Smart Cities, Salut connectada, Domòtica i Llar intel·ligent, Trasnport intel·ligent, Energia, Retail, Logística i cadena de subministrament, Medi ambient.

 

IA: La divisió de IAs’especialitza en el desenvolupament de solucions aplicades a la dada, fusionant intel·ligència artificial amb grans volums d’informació. Amb un enfocament específic en IA, proporcionem a les empreses les eines necessàries per a maximitzar el seu potencial. Des de la gestió eficient de dades fins a la implementació de Business Intelligence, el nostre objectiu és simplificar la vida empresarial mitjançant l’automatització i la presa de decisions basada en dades sòlides.

A més, ens submergim en el món del Business Data Driven, ressaltant la importància del procés ETL. Oferim solucions integrals que impulsen l’eficiència, milloren la presa de decisions i eleven el rendiment empresarial, fusionant la intel·ligència artificial i l’anàlisi de dades per a modelar el futur de la teva empresa.

Què sabem fer: la implementació de Bots per a Atenció al Client i Consultes Internes, l’Automatització de Correus Electrònics amb IA, l’Automatització en la Creació de Contingut i l’Automatització de Facturació amb IA. A més, oferim l’Automatització de IA Ampliada per a una experiència completa i eficient.

Outsourcing: El nostre servei d’Outsourcing s’especialitza a oferir equips altament especialitzats en tecnologies clau per al desenvolupament de programari a mida per a cada sector.

  • Desenvolupament d’aplicacions i llocs web: Comptem amb equips escalables i personalitzats, formats per experts en diverses tecnologies. Ens enfoquem a proporcionar solucions que s’adaptin a les necessitats específiques de cada client.
  • Anàlisi i consultoria: Oferim serveis integrals d’anàlisis i consultoria de programari. Els nostres experts avaluen, assessoren i proposen solucions adaptades als objectius del teu projecte.
  • Desenvolupament de programari: Els nostres equips inclouen desenvolupadors experts en una àmplia varietat de tecnologies, com Ruby on Rails, Ruby, PHP, Swift, Kotlin, Flutter (DART), React, Angular, Vue.js, Java, Laravel, i Power BI.
  • DevOps: Implementem pràctiques i eines DevOps per a millorar la col·laboració i l’eficiència en el desenvolupament, proves i desplegament de programari.

Oferim solucions de Outsourcing que van més enllà de l’externalització, proporcionant equips especialitzats i escalables, anàlisi detallat i desenvolupament de programari d’alta qualitat en diverses tecnologies, garantint que el teu projecte estigui recolzat per professionals experts i ajustant-nos en cada moment a les teves necessitats específiques.

Back To Top