skip to Main Content

logo clubcambra

Inspira’t amb…

8 de maig

De 09.30 a 13.30 h

Auditori Cambra

Av. Diagonal 452 Barcelona

Et convidem a una nova jornada del Club Cambra,
que constarà de dues parts

CONFERÈNCIA + NETWORKING

REGISTRE / 09.15 H

CONFERÈNCIA / 09.30 HQuines decisions he de prendre sobre la IA?

En un format proper i de debat, en Genís Roca ens aclarirà conceptes bàsics de la Intel·ligència Artificial i com aquesta podria evolucionar a curt tant a nivell d’usos i aplicacions com d’estratègia i geopolítica.

També ens donarà consells pràctics i orientarà sobre quines decisions poden pendre, des d’ara mateix, empreses i autònoms al respecte de la Intel·ligència Artificial.

Sobre en Genís Roca

Genís Roca és president de la Fundació PuntCat i fundador de RocaSalvatella, empresa de consultoria amb activitat a diferents països.
De formació Arqueòleg i MBA a ESADE, en Genís és especialista en desenvolupament de negoci i cultura digital, i assessor d’empreses i de governs.

NETWORKING / 11.00 HBusiness Speed Dating

Augmenta la teva xarxa de contactes!

Vine a la jornada i fes contactes amb noves empreses, coneix nous projectes, estableix possibles aliances i troba clients potencials.

Podràs seleccionar prèviament les empreses amb qui desitgis reunir-te.

Rebràs un mail amb les instruccions per
crear la teva pròpia agenda de networking.

VERMUT / 12.30 H

Inscriu-te a la Jornada

Dades de l'assistent

(*) Camps Obligatoris

Seguretat i GDPR

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679). Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Gestió de la seva adhesió a Inspira't X Digitalitzar-te i possibilitar la seva participació als diferents actes, jornades o activitats organitzats, o l’adhesió a una determinada comunitat. Enviament de comunicacions relacionades amb Inspira't X Digitalitzar-te. Legitimació: El consentiment manifestat amb el seu registre a Inspira't X Digitalitzar-te i tot el procés d’inscripció i un interès legítim de publicitar les activitats, respecte a l’enviament de comunicacions. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Si desitja ampliar la informació a propòsit del tractament de les seves dades, o bé exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament o portabilitat de les seves dades, pot accedir a les nostres

Esperi un moment

Back To Top